3 Dilde Tarih Keşfi

6. sınıf öğrencilerimiz Fatih semtinde yer alan Gülhane Parkı ve Sultanahmet Meydanı gibi tarihi mekânlarda İngilizce, Arapça ve Türkçe dillerini kullanarak yabancı gezginlerle sohbet ettiler. 02.05.2019 Perşembe günü etkinliği gerçekleştirmek için günün erken saatlerinde Gülhane Parkı’nda yerlerini alan öğrencilerimiz bölgeyi incelerken karşılaştıkları turistlerle tanışıp koyu bir sohbete daldılar. Tanıştıkları insanlarla İngilizce, Arapça ve Türkçe konuşarak kelime dağarcıklarını geliştirirken yeni insanlarla tanışmanın verdiği keyfi doyasıya yaşadılar.

Etiketler:  Gezi,Tarih,Yabancı Dil

Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Yolu Cd No:112, 34890 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.