Okulumuzda Robot Var

STEM projesi dâhilinde geliştirilen DOC, programlama ile ilgili temel kavramları kolay ve sezgisel bir şekilde tanıtan eğlenceli ve eğitici, Türkçe konuşan bir robottur.

DOC, teoriden çok doğrudan deneyime dayalı bir şekilde, giderek daha karmaşık hale gelen oyun modlarındaki denemelerden faydalanarak gerçek Bilişim Programlama konusuna eğlenceli ve pratik bir yaklaşım getirir.

Robotik kursumuz kapsamında bu hafta DOC robotumuzu öğrencilerimizle buluşturduk, onlarla çeşitli aktiviteler yaptık. Çocuklarımız DOC robotumuzla yaparak yaşayarak öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Etiketler:  pendik,birikim,robotik

Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Yolu Cd No:112, 34890 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.