Birikim Okulları | Kampüslerimiz | Fatih Birikim

Topkapı, Şeyhulislam Sk. No. 24 FATİH / İSTANBUL

TEL : 444 80 99

Okulumuz Hakkında

Birikim Okulları çeyrek asırlık tecrübesiyle geleceğin iyi ve başarılı insanlarını yetiştirmeye devam ediyor.

Birikim Okulları Fatih Kampüsü eğitim imkânları açısından özel bir yapıya sahiptir. Öğrenciler için geniş eğitim alanları ve nefes alan ortamlar sunan kampüs seminer salonu, kapalı spor salonu, fen laboratuvarı, müzik sınıfı ve zenginleştirilmiş nitelikli eğitim ortamlarıyla bu okulda hayat var dedirtiyor. Fatih Kampüsü anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi kademelerinde eğitim vermektedir.

Öğrenciye göre şekillendirilmiş fizikî alanlar; uygulama gerektiren fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarı, spor salonu, müzik sınıfı, seminer salonu; özel güvenlik ve kamera sistemleri ve depreme dayanıklı sütunlarıyla modern bir eğitim yapısına sahiptir.

Okulumuzdan Haberler