Birikim Okulları | Kampüslerimiz | Batıkent Birikim

İlkyerleşim Mah. 1955. Cad No. 2 Yenimahalle / Ankara

TEL : 0 (312) 566 60 80(81-82-83-84)

YENİ DÖNEMDE
YENİ OKULUMUZDAYIZ

Kıymetli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz;

Çeyrek asırlık tecrübemizle eğitimin niteliklerine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Öğrenciyi merkeze aldığımız eğitim anlayışımızla öğrencinin bilişsel özelliklerini keşfetmesini sağlıyor, ayrıca akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sunuyoruz. Tecrübeli öğretmen kadromuz ve nitelikli rehberlik hizmetlerimiz ile öğrencilerimizin gelişim süreçlerini yıl boyunca takip ediyoruz.

NEDEN YENİ BİR OKULA TAŞINIYORUZ?

Eğitim ortamları fiziki yapısıyla itibarıyla diğer binalardan ayrılarak öğrencilerin eğitimlerine en uygun şekliyle tasarlanmalıdır. Bununla kalmayıp günün şartlarına ve eğitim beklentilerine uygun olarak geliştirilmelidir. Bu sebeplerden dolayı Birikim Okulları olarak Batıkent Kampüsümüzdeki eğitim hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Özellikle salgın süreciyle değişen sağlık ve hijyen koşulları dolayısıyla eğitim kalitemizi daha da yükseltmek için yeni binamıza taşınıyoruz.

YENİ BİNAMIZIN BİZE SAĞLADIĞI AVANTAJLAR NELERDİR?

• Toprakla dost okul, toprakla dost çocuk kapsamında hazırladığımız hobi bahçemizde toprağa, doğaya ve hayata dokunuyoruz. Bahçede, küçücük tohumlardan sebzelerin ve çiçeklerin yetiştiğini izlemek çocuklar için çok önemli bir deneyim ve eğlencedir. Onlara bu tecrübelerinde yardımcı olarak doğayı kendi kendilerine keşfetmelerini ve deneyim kazanmalarını sağlıyoruz.
  • Kapalı ve açık spor salonlarımızla sosyal etkinliklerimizi artırarak öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyoruz. Yeni binamızda kapalı basketbol ve voleybol salonu, halı sahalarıyla; ayrıca okçuluk, tekvando gibi kulüp faaliyetleriyle öğrencilerimize spor alanında daha geniş katkılar sunuyoruz.
  • Öğretmenlerimizin nezaretinde; nitelikli, standartlara uygun, sağlıklı ve periyodik olarak temizlenen bir havuzda öğrencilerimize yüzmeyi öğretiyoruz.
  • Öğrencilerimizin daha geniş ve nefes alan koridorlarda sosyalleşmelerini sağlıyor ve teneffüslerini daha verimli hâle getiriyoruz.
  • Öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerini takip ediyor, sağlıklı beslenmeleriyle ilgili çalışmalar yapıyor ve velilerimizi periyodik aralıklarla bilgilendiriyoruz. Yeni okulumuzun teras katındaki daha geniş ve ferah bir yemekhanesinde öğrencilerimizin sağlıklı beslenmelerini sağlıyoruz.
  • Toplu taşıma güzergâhına ve ana yollara yakın olarak okula ulaşımı herkes için kolaylaştırıyoruz.

YENİ NORMAL DÖNEMDE EĞİTİMİN YENİ NORMALLERİNİ OLUŞTURDUK

• Kampüslerimizin bütün alanları haftalık olarak ilaçlanmaktadır.
  • Sınıflarımız ve iş ortamlarımız günlük olarak temizlenmekte, dezenfekte edilmekte ve havalandırılmaktadır.
  • Ayrıca kapı kolu, telefon ahizesi, bilgisayar klavyesi ve lavabo gibi sık kullanılan yüzeyler temizlik personelimiz tarafından devamlı olarak temizlenmekte, personelimizin bu konulardaki hassasiyetini artırmaya yönelik eğitimler verilmektedir.
  • Kampüslerimizde kalabalık oluşmaması için uyarıcı yer yapışkanları ve uyarı görselleri koyarak sosyal mesafe kuralına uyum sağlanmaktadır.
  • Kampüslerimizin girişinde okul personeli ve misafirlerimiz için ateş ölçüm uygulaması yapılmaktadır.
  • Okul personelimiz çalışmalarını maske takarak ve sosyal mesafe kuralına uyarak sürdürmektedir.
  • Özel hava temizleyici cihazları, antikorları temin ederek de tüm kampüslerimizde yaygın hale getirdik. Belirli aralıklarla cihazlar aktive edilerek ortamın havası temizlenmektedir.
  • Kampüslerimizin girişlerine ve okullarımızın farklı yerlerine öğrencilerimizin yaşına uygun yükseklikte ele antiseptik bırakan makineler yerleştirdik. Bireysel temizliğe katkı sunmayı amaçladığımız bu çalışmalar üzerinden gerekli takipler yapılarak, etkin kullanımı sağlanmaktadır.

Birikim Okulları olarak yeni eğitim ve öğretim dönemi için tüm sağlık tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. Ayrıca sağlık alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek öğrencilerimizi pırıl pırıl bir okulda pırıl pırıl nesiller olarak yetiştirdiğimizi siz kıymetli velilerimizin bilgilerine sunarız.

Tebdili mekânda ferahlık vardır diyerek sizleri 6 Temmuz 2020 tarihinden itibaren yeni okulumuza bekliyoruz.

Okulumuzdan Haberler