Birikim Okulları | Kampüslerimiz | İzmir Birikim

6172 Sk. No:12 A-K Bornova / İZMİR

Okulumuz Hakkında

Birikim Okulları çeyrek asırlık tecrübesiyle geleceğin iyi ve başarılı insanlarını yetiştirmeye devam ediyor.

Birikim Okulları İzmir Kampüsü 15000 m² alana kurulu bir eğitim yerleşkesidir. Yemyeşil bahçesinde öğrencilerin kamp etkinliği yaptığı, sanat sokağında ustalıklarını sergiledikleri, açık ve tertemiz havasında uçurtma şenlikleri düzenlediği kampüste öğrenciler sabah olsa da okula gitsek diye heyecandan uyuyamazlar. İzmir Kampüsü anaokulu, ilkokul, ortaokul ve anadolu lisesi kademelerinde eğitim vermektedir.

Öğrenciye göre şekillendirilmiş fizikî alanlar; uygulama gerektiren fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarı, spor salonu, müzik sınıfı, seminer salonu, yüzme havuzu; özel güvenlik ve kamera sistemleri ve depreme dayanıklı sütunlarıyla modern bir eğitim yapısına sahiptir.

Okulumuzdan Haberler