Birikim Okulları | Kampüslerimiz | Güneşli Birikim

Güneşli Merkez Mah. Üsküp Cad. No:111 Bağcılar

FAX : 0 (212) 550 37 33

Okulumuz Hakkında

Birikim Okulları çeyrek asırlık tecrübesiyle geleceğin iyi ve başarılı insanlarını yetiştirmeye devam ediyor.

Birikim Okulları Güneşli Kampüsü eğitim imkânları açısından özel bir yapıya sahiptir. Öğrenciler için geniş eğitim alanları ve nefes alan ortamlar sunan kampüs 2 seminer salonu, 2 kapalı spor salonu, fen laboratuvarı, müzik sınıfı, kapalı havuzu ve zenginleştirilmiş nitelikli eğitim ortamlarıyla bu okulda hayat var dedirtiyor. Güneşli Kampüsü anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen lisesi kademelerinde eğitim vermektedir.

Öğrenciye göre şekillendirilmiş fizikî alanlar; uygulama gerektiren fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarı, spor salonu, müzik sınıfı, seminer salonu, yüzme havuzu; özel güvenlik ve kamera sistemleri ve depreme dayanıklı sütunlarıyla modern bir eğitim yapısına sahiptir.

Okulumuzdan Haberler