Birikim Okulları | Kampüslerimiz | Sancaktepe Birikim

Kemal Türkler Mah. Akçınar Sok. No: 2 Sancaktepe - İstanbul

Okulumuz Hakkında

Birikim Okulları çeyrek asırlık tecrübesiyle geleceğin iyi ve başarılı insanlarını yetiştirmeye devam ediyor.

Birikim Okulları Sancaktepe Kampüsü 6500 m² alanda öğrenciler için nitelikli eğitim ortamları sunmaktadır. Tecrübeli öğretmen kadrosu ve sınavlarda göstermiş olduğu başarılar ile Sancaktepe Kampüsü bölgenin gözde eğitim kurumudur. Kampüsün öğrencileri ve velilere karşı yaklaşımı burayı bir okul olmaktan daha öte bir boyuta taşımıştır. Sancakteoe Kampüsü anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen lisesi kademelerinde eğitim vermektedir.

Öğrenciye göre şekillendirilmiş fizikî alanlar; uygulama gerektiren fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarı, spor salonu, müzik sınıfı, seminer salonu, yüzme havuzu; özel güvenlik ve kamera sistemleri ve depreme dayanıklı sütunlarıyla modern bir eğitim yapısına sahiptir.

Okulumuzdan Haberler